people

Een provocatief gesprek is een vliegwiel voor verandering. Fris, onorthodox, met veel humor en warmte.
Ik geloof dat mensen goed tegen een stootje kunnen en voldoende veerkracht hebben om eigen oplossingen te bedenken en de waarheid over zichzelf onder ogen te zien. En ik weet dat ze hier soms even hulp bij nodig hebben. 

Individuele provocatieve coaching

Als provocatief coach daag ik je uit, doe ik er alles aan om je ‘in beweging’ te brengen. Ik lok je uit om tot grotere zelfovertuiging en daadkracht te komen. Elk onderwerp leent zich hiervoor. Werkgerelateerde, persoonlijke of relationele problemen: zolang het gaat over iets dat zich niet vanzelf oplost, heeft het zin om een of meerdere provocatieve gesprekken te voeren. Overigens is het ook zo dat als een goed gesprek met een zinvol advies voldoende oplevert, een provocatieve aanpak niet nodig is. Want waarom de dingen ingewikkelder maken dan nodig? 

Provocatieve teamcoaching

Komt een team niet vooruit? Is er geen teamgevoel? Gebeurt er van alles in de onderstroom? Wordt de werkdruk als te hoog ervaren? (Provocatieve) Teamcoaching is dé manier om je team optimaal te laten samenwerken en functioneren. Als provocatief teamcoach zet ik verfrissende interventies in om de bestaande dynamiek (ook vanuit de onderstroom) bloot te leggen en patronen te doorbreken. Ik ga onbevangen, kritisch en opbouwend te werk. Het gevolg is dat een team zelfstandig besluit het probleem aan te pakken, los te laten of te accepteren. Met duurzaam resultaat.