Referenties

Michelle is een gedreven collega met een goed gevoel voor humor, dat ze soms heel bewust inzet. Ze ging in Den Helder aan de slag met de interne cultuur(verandering) en communicatie en wist goed te balanceren op vele koorden. Ze communiceerde gemakkelijk met iedereen in de organisatie en kreeg daardoor veel voor elkaar.
Florentine de Maar, Senior Communicatieadviseur gemeente Den Helder

Als kwartiermaker heb ik een nieuw team ingericht. Alles was nieuw: zowel de teamleden als het proces. Michelle heeft op vakkundige manier geholpen om een écht teamgevoel te creëren. Door middel van het gezamenlijk benoemen van missie, visie en kernwaarden. En door elkaar goed te leren kennen. Zo is een goed draaiend team ontstaan waarin iedereen zich vrij voelt zijn/haar mening te uiten. Michelle heeft ook oog voor continuïteit en ons in diverse sessies begeleid om zo effectief en plezierig mogelijk te blijven werken.
Maartje van Gils, Kwartiermaker Team Overstap – Gemeente Amsterdam

Bij Free Press Unlimited heb ik heel goed samengewerkt met Michelle. Als mijn manager gaf ze me veel ruimte en daarnaast het gevoel dat ik indien nodig op haar kon terugvallen. Binnen het organisatiebelang had ze altijd oog voor team en individu. Michelle heeft overzicht en relativeringsvermogen en krijgt in weinig tijd veel werk gedaan.
Margit Kraak, Project- en Eventmanager Free Press Unlimited

In korte tijd wist Michelle hoe het reilde en zeilde binnen Cordaan. Ze had een scherp oog voor wat zich afspeelde, ook voor dat wat niet benoemd werd. Ze trad zelfverzekerd, zeer stressbestendig en met kennis van zaken op bij mediamomenten, heeft een groot organisatietalent en ik kon als collega op haar bouwen. 
Nadia Pignato – Senior communicatieadviseur Cordaan

Michelle was hoofd communicatie bij Bureau Jeugdzorg Noord-Holland en ik heb zeer prettig met haar samengewerkt in een tijd met veel verandering. Zij heeft een goed gevoel voor wat zich afspeelt binnen en buiten de organisatie. Met oog en begrip voor de diverse belangen weet zij kundig en positief kritisch te adviseren. Wie Michelle inhuurt, verzekert zich van een prettige dosis extra energie en resultaatgerichtheid.
Dr Lucy B.J. Schmitz, Bestuurder De Jeugd- & Gezinsbeschermers (was BJZNH)

Ik ken Michelle als intelligente en energieke dame. Ze luistert goed, schakelt snel, heeft een goed gevoel voor humor en bezit veel mensenkennis. Ze benadert iedereen met respect, heeft overzicht en weet al snel tot de kern door te dringen. Ik bewonder haar observaties in gezelschappen.
Mirjam Bult, afdelingsmanager psychiatrie bij Tergooiziekenhuizen

Ik heb Michelle leren kennen toen ik wethouder was in Amsterdam Osdorp.  Ze is een enthousiaste vrouw die goed kan organiseren. Ze is bereid om in de voorbereiding out of the box te denken en heeft bij de uitvoering oog voor iedereen. In lastige participatiebijeenkomsten wist ze de juiste sfeer neer te zetten door op een prettige toon mensen te benaderen. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat het tempo erin zit en er resultaten behaald worden.
Marjo Teuling, wethouder stadsdeel Osdorp Amsterdam

Michelle liet mij in de sessies provocatieve coaching inzien dat ik nogal rond was gaan draaien in mijn eigen ‘mentale gedoetje’. Door mij te prikkelen met provocatieve vragen en mij terug te geven wat ik zei, implodeerde mijn ‘gedoetje’ als het ware, en kon ik de oplossing van het probleem opeens helder voor me zien. Hierdoor heb ik stappen gezet die mij verder hebben gebracht. Ik vind haar aanpak een echte aanrader, en ideaal voor iedereen die eens anders wil worden gecoacht!
Maureen Kamphuis, Trainer, Regisseur, Presentator